Tendințe în modă pentru primavara 2014

Mirela Ene, 23 ianuarie 2014, Ora 11:44

  • print
  • |
tendinte-in-moda-pentru-primavara-2014-37705-1.jpg

Anul 2014 nu aduce schimbări foarte mari în materie de modă, aşa că multe piese pe care le ai deja în garderobă vor putea rămâne la loc de cinste în următorea perioadă. Iată care sunt tendinţele cele mai hot!

Ce culori sunt la modă în 2014

În sezonul de toamnă-iarnă 2013-2014, designerii de modă au spus că "pink is the new black" şi au propus paltoane, rochii, încălţări în nuanţe de roz delicat. Deloc surprinzător, culoarea anului 2014, desemnată de Pantone, este "orhidee radiantă" sau "radiant orchid" - o nuanţă de mov cu subtonuri de roz şi fuchsia. Este o culoare veselă, optimistă şi feminină pe care te sfătuim să o incluzi în garderoba ta.

Primăvara 2014 va aduce, aşa cum era de aşteptat, pasteluri delicate - roz, albastru deschis, verde pal, etc - iar pentru la vară pariem pe culorile tari.

Ce haine vor fi la modă în 2014

În 2014, designerii continuă trendul masculin, care a început să ia amploare din 2013. Iarna aceasta purtăm în continuare paltoane masculine supradimensionate, costume din două piese cu pantaloni, cămăşi simple şi accesorii împrumutate din garderoba lui, precum papioanele.
La primăvară, fusta maxi va fi înlocuită de pantalonii maxi largi - blugi evazaţi, pantaloni din voal, pantaloni din stofă evazaţi.
Foarte trendy vor fi pantalonii cu dungă pe o parte, situaţi la limita dintre sport şi elegant. Vedete precum Kate Hudson şi Olivia Palermo i-au purtat deja pe covorul roşu.

Tricotajele rămân la modă şi în primăvara 2014

Favoritele sezonului rece, tricotajele, rămân la modă şi pentru primăvară si, de ce nu, şi pentru vara 2014. Cardiganul supradimensionat va fi foarte util în zilele mai rece sau în serile răcoroase. Dar va trebui să incluzi în garderoba de primăvară şi tricotaje uşoare, delicate, în culori pastelate. Rochia tricotată va fi printre senzaţiile primăverii.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:16
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou