Tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2015

Mălina Andrei, 9 februarie 2015, Ora 10:56

  • print
  • |
tendinte-pentru-sezonul-primavara-vara-2015-45520-1.jpg

Luna acesta încep principalele săptămâni ale modei, în cadrul cărora se vor lansa colecțiile pentru toamnă - iarnă 2015 - 2016. Noi însă mai avem de așteptat câteva luni bune până le vom purta, dar ne pregătim însă de haine subțiri, sandale, culori de vară etc Dacă nu știți încă ce se poartă în primăvara și vara aceasta o să vă fac un mic rezumat a ceea ce s-a prezentat în toamna trecută și sper să vă ajute să investiți în piesele cu care nu veți da greș.


DENIM

Denimul a început să fie introdus din ce în ce mai mult în colecțiile marilor case de modă. De fapt, casual a început să fie noul trend și dacă până acum ceva timp nu ne așteptam să vedem asemenea piese la Gucci sau papuci de plajă pe catwalkul Burberry, acum pare ceva normal. Se pune din ce în ce mai mult accent pe lejeritate, iar denimul a fost considerat întotdeauna un must în ținutele de street. Sezonul acesta puteți purta total look din denim. Ținute din două piese, salopetă, rochie lungă sau scurtă, toate sunt în trend. Ca și culoare aparte este indigo-ul, dar și restul tipurilor de denim. So be casual and stylish. Chloe, Stella McCartney, Gucci și alte nume mari au ales să denim pentru acest sezon.

TROUSER SUIT

Costumul cu pantalon îl regăsim de câteva sezoane pe marile podiumuri și nu cred că o să iasă din scenă prea curând. Un costum clasic bine croit oricum nu trebuie să va lipsească din garderobă. În colecțiile de anul acesta însă atât pantalonul, cât și sacoul, se găsesc în diferite variante cu care va puteți juca. Mizați însă pe atitudinea masculină. Preferatele mele de anul acesta sunt cele prezentate de Chanel, Christopher Kane și Bottega Veneta.

GINGHAM

Gingham este o denumire specifică pentru un anumit tip de carouri și anume cel tip caiet de matematică. Un imprimeu de mare efect atât în culori pastel cât și în culori mai intense. Personal ador combinația alb cu nuanțe de albastru, care este de asemenea una din marile tendințe ale sezonului. Le găsiți în colecțiile Michael Kors, Diane von Furstenberg, Oscar de la Renta și Altuzarra.

WHITE - BLUE

După alb și negru, care este în tendințe de multe sezoane, următoare combinație stylish de două culori este alb cu diferite nuanțe de albastru. În carouri, în dungi sau cu imprimeuri florale, totul se poartă. Combinația alb albastru mi se pare perfectă pentru acest sezon, pentru că ne duce cu gândul la vară, la mare, la soare. Bora Aksu a avut în colecția să foarte multe ținute în această tendința. De la nuanțe de bleu, până la albastru închis, atât rochii vaporoase, cât și costume au făcut deliciul acestei colecții. Oscar de la Renta și Alice& Olivia au folosit de asemnea această combinație în colecțiile lor.

Mai mult pe carmennegoita.com

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:23
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou