Topul vedetelor care arată mai bine ca în tinereţe

Ziarul Atac, 3 iunie 2013, Ora 10:46

  • print
  • |
topul-vedetelor-care-arata-mai-bine-ca-in-tinerete-31228-1.jpg

O parte din starurule feminine de la Hollywood au ştiut să aibă grijă de ele de-a lungul timpului şi astăzi se pot mândri că arată mult mai bine decât în tinereţe, deşi au peste 40 de ani. Iată 6 vedete care arată mai bine ca în tinereţe.

Halle Berry

Halle Berry arată mai bine ca niciodată, mai ales acum, când este din nou însărcinată. Şi nu mai are demult 20 de ani. Actriţa din Gothika şi X Men este însărcinată a doua oară şi radiază de frumuseţe. Nu-i aşa că arată mai bine ca acum 1+-15 ani?

Gwen Stefani

Gwen a fost o adevărată rebelă în tinereţe şi nici acum nu e genul de fată cuminte. Dar cel puţin şi-a schimbat stilul. La primele aparişii cu trupa No Doubt avea părul vopsit în tot felul de culori ciudate, purta aparatul dentar ca pe un accesoriu, iar ţinutele ei erau mai degrabă kitschoase decât sexy.

Astăzi, la 42 de ani, Gwen e mai frumoasă ca oricând, chiar dacă între timp a devenit mămică. Are un corp de invidiat şi e mult mai stilată.

Jennifer Aniston

Jennifer a fost mereu o femeie frumoasă, dar în tinereţe nu semăna delco cu o divă, ci avea mai degrabă un look de fetiţă neglijentă. Rujul închis la culoare care se purta atunci nu îi venea deloc bine.

Acum, la 42 de ani este cu adevărat o vedetă şi una din cele mai cunoscute femei din lume. Mereu pusă la punct, apare în toate editorialele de modă drept exemplu pozitiv. Iar în cadrul unui sondaj a fost declarată vedeta cu cel mai frumos corp.

Citeşte continuarea în Unica

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
14:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou