Trucuri de care să ţii cont când porţi rochia neagră de dantelă

Mirela Ene, 10 noiembrie 2014, Ora 12:23

  • print
  • |
trucuri-de-care-sa-tii-cont-cand-porti-rochia-neagra-de-dantela-44258-1.jpg

Rochia neagră este un must-have pentru orice femeie, dar dacă ai impresia că este prea comună, poţi încerca una de dantelă.

Este la fel de sexy şi îţi va da un aer sofisticat la fiecare purtare. Pentru că sezonul petrecerilor este aproape, ne-am gândit să îţi dăm câteva trucuri de care să ţii cont atunci când o porţi.

Rochia neagră de dantelă arată bine pe orice siluetă, câtă vreme o porţi cu pantofii potriviţi şi o accesorizezi corect. Nu vei da greş dacă vei alege pantofi cu toc nude, roşii sau negri. Evită nuanţele foarte deschise, precum galben, neon, verde ori roz, pentru că îţi vor da un aer vulgar, iar ţinuta ta va părea ieftină. În plus, rochia este cea care trebuie să atragă toată atenţia.

Pentru geantă, optează pentru un clutch simplu sau o geantă mică, pe care să o ţii pe umăr. Argintiu, roşu, auriu sau alb sunt cele mai potrivite nuanţe pentru geantă, iar negru şi culorile neon trebuie evitate.

Rochia neagră de dantelă este o piesă care va atrage atenţia, aşa că nu ai nevoie de multe bijuterii. Alege accesorii cât mai simple, precum cercei-biluţe sau brăţări delicate.

Machiajul trebuie să fie cât mai natural, fără negru pe la ochi sau roz în obraji. Optează pentru farduri de ochi în nuanţe deschise, de nude sau roz pal, şi un ruj cât mai apropiat de nuanţa buzelor tale.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou