TUTORIAL VIDEO: Cum îți faci singură o manichiură leopard

Mirela Ene, 11 noiembrie 2013, Ora 00:00

  • print
  • |
tutorial-video-cum-i-i-faci-singura-o-manichiura-leopard-35774-1.jpg

Imprimeul leopard ca şi culorile neutre - maro, nude, negru - sunt mereu la modă atât în vestimentaţie, cât și în manichiură. Învață să îţi faci singură o manichiură leopard.

Dacă vara trecută se purtau imprimeuri etnice, psihedelice sau aztece, în sezonul actual sunt la modă imprimeurile clasice. Iar unul dintre ele este animal print-ul. Acesta se poartă şi pe haine, dar şi pe unghii. O manichiură leopard este perfectă atunci când mergi la o petrecere sau pur şi simplu când vrei să încerci ceva deosebit.

Evident, necesită puţină îndemânare şi durează mai mult decât o manichiură clasică, dar dacă ştii tehnica potrivită îţi poţi face singură o manichiură leopard.

Ai nevoie de o ojă nude, una maro deschis şi una neagră. Iar dacă vrei să obţii o manichiură mată, va trebui să foloseşti şi un lac de unghii matifiant. Pe lângă acestea, îţi mai trebuie o bucată de folie alimentară, un instrument de punctat, o scobitoare.

Pentru a vedea cum se realizează manichiura leopard, urmăreşte acest tutorial video realizat de Ivette Dubois, o pasionată de nail art care împărtăşeşte tehnicile ei pe Youtube.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou