TUTORIAL VIDEO: Cum te poți transforma singură într-o divă

Mirela Ene, 14 noiembrie 2013, Ora 12:21

  • print
  • |
tutorial-video-cum-te-po-i-transforma-singura-intr-o-diva-35899-1.jpg

Urmează indicaţiile din acest tutorial și vei obține garantat un machiaj profesional ca al divelor de pe covorul roșu.

Îţi vine să crezi cât de mult s-a transformat? Lauren Curtis, o pasionată de machiaj care împărtăşeşte trucuril ei pe Youtube, a postat acest clip în care te învaţă cum să obți o transformare uluitoare. Astfel îți vei transforma chipul, din unul cu pete roșii, şters, tern, într-unul de vedetă, gata să cucerească orice pretendent.

Lauren îţi prezintă un machiaj cu glitter care se potriveşte la evenimente speciale de seară sau la ieşirile în club. Evident, nu este un machiaj de zi sau de birou.

Dacă vei urma exemplul lui Lauren şi vei fi atentă la toate detaliile, vei obţine un machiaj fără cusur. Esențial este sa alegi un fond de ten într-o nuanţă potrivită pielii tale și să conturezi cu atenţie sprâncenele. Pentru a nu gafa trebuie să mai ți cont de faptul că un machiaj dramatic al ochilor "cere" buze în nuanţe naturale, altfel faţa ta o să arate prea încărcată.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:45
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou