TUTORIAL VIDEO: Machiaj de seară rezistent realizat de Maria Păuna

Ziarul Atac, 16 aprilie 2013, Ora 14:13

  • print
  • |
tutorial-video-machiaj-de-seara-rezistent-realizat-de-maria-pauna-30244-1.jpg

"Un machiaj reuşit este un machiaj la care baza este foarte bine aplicată. Foarte puţine dintre noi ştim acest lucru", spune Maria Păuna, unul din cei mai cunoscuţi make-up artişti din România.

Ea ne arată, pas cu pas, cum se realizează un machiaj perfect: cum se aplică baza, pudra, fardul sau rujul, lucruri pe care avem impresia că le ştim. Înainte de toate însă ai nevoie de un tratament cosmetic care să includă o curăţare în profunzime. Numai aşa, machiajul tău va rezista o seară întreagă.

Machiajul realizat de Maria Păuna începe cu trei creme foarte importante care pregătesc tenul pentru ce va urma. Află care sunt acestea în clipul video de mai jos! Tot aici vei descoperi de ce sunt necesare trei nuanţe de fond de ten, cum se foloseşte anticearcănul, de ce nu trebuie să uiţi pudra şi ce trebuie să aplici pe pleoape înaintea fardului.

sursa: Unica.ro

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:17
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou