Vara în dimensiuni maxi

Ziarul Atac, 8 iulie 2012, Ora 21:06

  • print
  • |
vara-in-dimensiuni-maxi-26910-1.jpg

Fuste, rochii, pantaloni sau orice articol vestimentar de dimensiuni XXL…Toate acestea ne copleşesc pe străzi, dar şi pe catwalk pentru că au devenit articole statement vara aceasta. Designerii renumiţi precum Oscar de la Renta, Versace, Valentino, Emilio Pucci, Roberto Cavalli, Dolce&Gabbana, Roccobarocco s-au pronunţat în acest sens şi mizează pe exotismul şi seducţia liniilor fluide şi pentru acest sezon.

Nici în materie de accesorii supradimensionate oferta nu este săracă, iar imaginaţia creatorilor de modă este fără limite atunci când vine vorba despre spectaculos, excentric şi captivant. Louis Vuitton, Zac Posen, Anna Sui, Marc Jacobs, Chanel, Diane von Furstenberg, Botegga Veneta, Moschino sau Hermes ne propun cele mai fascinante şi inedite modele de accesorii care să ne pună în valoare şi să ne scoată din anonimat.

 

Fuste, rochii şi pantaloni maxi

 

Vara aduce, pe lângă temperaturi ridicate şi mult soare, avem o avalanşă de culoare, feminitate şi prospeţime. Aerul boem, delicat, văratic şi totodată în tendinţe este transmis în special de outfit-urile maxi. Dacă vrei să faci o declaraţie de stil şi eleganţă, optează pentru una dintre piesele vestimentare must-have în acest sezon, fuste, rochii sau pantaloni de dimensiuni maxi, viu colorate şi succesul îţi este garantat! Un astfel de articol vestimentar flatează orice siluetă, este versatil, confortabil şi uşor de asortat. O rochiţă sau o fustă maxi sunt potrivite atât ziua, la o ieşire în parc, la shopping sau la o întâlnire cu prietenii, cât şi seara, la un party. Asortează-ţi ţinuta cu o pereche de balerini, un cardigan, o eşarfă colorată şi o pereche de ochelari, iar pentru seară, trebuie să adaugi o notă de strălucire şi eleganţă, aşa că poţi opta pentru o jachetă scurtă din piele, platforme, un plic XXL şi un make-up glamour! Pantalonii maxi, foarte evazaţi şi cu talia înaltă te vor scoate din mulţime şi îţi vor garanta o apariţie extrem de rafinată şi stylish. Pentru o ţinută de zi, combină-i cu o cămaşă din mătase, accesorii supradimensionate, vestă sau cardigan şi încălţăminte cu platformă. Pentru un look de seară, poţi opta pentru un deux-pieces într-o culoare pretenţioasă sau alb, cu pantaloni maxi şi sacou cu un decolteu adânc, bijuterii statement şi neapărat platforme cu toc înalt.

 

Accesorii XXL

 

Colierele, cerceii, medalioanele şi accesoriile pentru păr (funde, pălării, bentiţe, turbane, panglici) XXL sunt declarate vedetele sezonului în materie de bijuterii. Colorate sau nude, cu design futurist, diverse imprimeuri şi texturi (voal, mătase, dantelă, pene, tafta), cât şi cele din aur sau argint masiv, aceste detalii preţioase vor înnobila orice ţinută şi vor garanta o apariţie iconică. Lasă-ţi imaginaţia să zburde, caută cele mai impunătoare dimensiuni, îndrăzneşte şi combină. Alege să fii originală, o fashionistă cu atitudine!

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou