Așa sarcină, așa botez!

Anca Bratu, 10 iunie 2014, Ora 12:06

  • print
  • |
a-a-sarcina-a-a-botez-40898-1.jpg

Ana Lesko se ferește pe cât posibil de ochii presei atunci când vine vorba de viața peronală și mai cu seamă de bebelușul ei. Așa cum a uimit întreaga suflare cu sarcina ținută ascunsă până la 7 luni, așa a procedat și cu botezul micuțului.

Cântăreaţa și iubitul ei, Adrian Neniță, şi-au botezat recent băieţelul în vârstă de doar două luni, dar departe de ochii lumii. La eveniment au avut acces doar rudele și prietenii foarte apropiați. Naşul a fost un prieten de-al cuplului

"L-am botezat deja pe Adam. Nu am făcut nicio petrecere, nu ştiu ce înţelegeţi voi prin petrecere. În stilul nostru caracteristic, foarte discret. M-a întrebat lumea de ce am ascuns sarcina. În primă fază nu e bine sa vorbeşti despre chestia asta, dar în a doua fază a fost foarte important să nu am pe nimeni pe capul meu, să nu mă streseze, să nu mă pozeze, să nu ma emoţioneze. Adam aşa de frumos s-a comportat. Nu a plâns deloc. Aveam foarte mari emoţii pentru el", a dezvaluit Ana Lesko, la Kanal D.

Cântăreaţa se gândeşte deja la un al doilea copil: "Vreau neapărat să-i mai fac un frăţior sau o frăţioară lui Adam", a mai spus ea.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:02
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou