Adreea Mantea a cedat nervos!

Anca Bratu, 23 iulie 2014, Ora 14:20

  • print
  • |
adreea-mantea-a-cedat-nervos-41974-1.jpg

Bătălia pentru inima frumoasei burlăciţe Andreea Mantea e tot mai aprigă, iar emoţiile şi starea de nervozitate îşi fac loc nu doar printre concurenţi, ci şi în inima Andreei.

Încă din primele episoade ale noii serii din "Burlăciţa", Andreea Mantea a avut de furcă din cauza unuia din concurenţi, Gabi, care părea că a intrat în show doar ca să o terorizeze pe brunetă.

Bruneta a decis ca în ediţia de joia aceasta să îl invite la o întâlnire privată pe Gabi, controversatul concurent care a jignit-o pe Andreea în primele episoade ale show-ului, spunând despre ea că este scundă, atunci când nu credea că nu e nicio cameră prin zonă.

"Mi-a trebuit ceva timp că să îl iert total", povesteşte acum burlăciţa, care a decis totuşi să îi mai acorde o şansă.

Din păcate, Gabi nu a ştiut să profite deloc de compania Andreei sau de romantica plimbare cu barca, reuşind să o scoată din minţi cu întrebările lui: „Recunosc că nu mă aşteptam la o asemenea atitudine şi că nu foarte multe persoane au reuşit să mă aducă într-o asemenea stare", a mărturisit aceasta, care a completat râzând „Uneori îmi vine să îl strâng de gât!".

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
03:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou