Alexandru Arşinel: „În trei zile, hoţii mi-au spart casa de două ori!”

Anca Bratu, 1 decembrie 2014, Ora 18:57

  • print
  • |
alexandru-arsinel-in-trei-zile-hotii-mi-au-spart-casa-de-doua-ori-44597-1.jpg

Actorul a rămas fără mai multe bunuri din vila de la 2 mai! Alexandru Arşinel (75 de ani) a fost călcat de hoţi de două ori, în trei zile. Persoane necunoscute au intrat miercuri în vila artistului de pe Litoral şi i-au furat mai multe obiecte.

Dar, supriză, la doar trei zile de la acest incident, îndrăgitul actor a păţit-o iar!

Alexandru Arşinel are lipici la hoţi. Aceştia i-au călcat pragul casei din staţiunea 2 Mai, de două ori în această săptămână. De altfel, Arşinel a mai fost prădat din această locuinţă, de cinci ori, anul acesta. „În trei zile, hoţii mi-au spart casa de două ori: miercuri şi azi dimineaţă (29 noiembrie). Sunt foarte supărat! Am rămas fără frigider, maşina de spălat, mai multe obiecte de mobilier, un boiler şi încă alte lucruri despre care nu ştiu exact... Asta în timp ce poliţia sea fla în plină anchetă pentru incidental de miercuri", a povestit mâhnit actorul nostru, în exclusivitate pentru Click!

La prima spargere, cea de miercuri, actorul a rămas fără aspirator şi câteva sticle de băutură. „Probabil cineva a dat pontul mai departe. Prima dată mi-au luat aspiratorul şi nişte sticle de băutură... Dar azi mi-au luat lucruri serioase... Au rupt gardul, au spart un geam şi aşa au intrat de au furat boilerul şi toate celelalte. La 2 Mai, hoţii se distrează precum lumea la cluburi! Umblă în voie, fac tot ce vor!", a mai spus celebrul artist, pentru Click!

Inspirat, dar şi pentru că anul acesta hoţii au intrat de mai multe ori în casa lui din 2 Mai, Alexandru Arşinel şi-a dus plasmele la cineva din vecini. „Este a cincea oară când sunt furat anul acesta. Sunt blocat: Nu ştiu ce să mai spun. În primăvară mi-au furat două plasme, iar acum nu am mai lăsat acolo televizoarele. Noroc că le-am dus la cineva!", încheie consternat de ceea ce i se întâmplă, Alexandru Arşinel.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
02:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou