Alina Eremia a plecat de la PRO TV

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 09:52

  • print
  • |
alina-eremia-a-plecat-de-la-pro-tv-43627-1.jpg

Alina Eremia, din trupa LaLa Band, îşi doreşte de multă vreme să participe la un show de dans. A trebuit să schimbe televiziunea ca să-şi vadă visul împlinit, iar de luna viitoare va concura cu alte 11 vedete în competiţia "Dansează printre vise", de la Antena 1.

Când colegii ei din LaLa Band, Sore şi Dima, făceau furori la PRO TV cu dansurile lor senzaţionale, Alina îi privea şi-şi dorea să fie în locul lor.
"Mi-aş dori să particip şi eu, dansul este una din pasiunile me¬le", declara atunci Alina. Acum, e fericită: a fost aleasă să fa¬că parte din echipa primei ediţii "Dansează printre vise", care va debuta la Antena 1 în prima parte a lunii viitoare. 12 vedete, 6 fete şi 6 băieţi, se vor confrunta în ring, iar perechile lor vor fi dansatori profesionişti.

"Nu vă închipuiţi cât de fericită am fost când mi-a fost făcută propunerea! Am bătut palma cu tot entuziasmul", a mai spus frumoasa de doar 20 de ani.

După ce-a trecut euforia de moment, Alina a-nceput să le ceară sfatul colegilor care au trecut printr-un cantonament de dans, pentru a şti ce o aşteaptă: "M-am interesat ce presupune o astfel de competiţie. Am văzut cât de solicitante sunt antrenamentele, dar tot vreau să particip".

Ce-o sperie pe Alina pe ringul de dans? Accidentările. Şi... accidentele vestimentare, cum au fost cele suferite în trecut de Andreea Mantea sau de Roxana Ionescu, cărora le-au ieşit sânii din sutien în timpul "zbânţuielii".

"Am ceva temeri. Cred că depinde de mine şi de partenerul meu să ne protejăm, să încercăm să nu ne rănim. Cât despre a arăta involuntar mai mult decât trebuie, nu m-aş simţi deloc bine dacă s-ar întâmpla aşa ceva. Nu ştiu cum aş reacţiona dacă aş fi pusă în postura asta", ne-a mai mărturisit Alina.

Frumoasa vedetă nu intră tocmai nepregătită în ring. În copilărie, a făcut cursuri de dans sportiv, apoi, de-a lungul anilor, s-a familiarizat cu mai multe stiluri.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou