Alina Pușcaș este însărcinată: „Emoția a fost fără margini”

Mălina Andrei, 2 aprilie 2015, Ora 17:45

  • print
  • |
alina-puscas-este-insarcinata-emotia-a-fost-fara-margini-46205-1.jpg

Alina Pușcaș a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și emoționante momente din viața ei: acela când va deveni mamă. Dacă iniţial ştirea a fost privită cu scepticism, venind chiar pe 1 Aprilie, de Ziua Păcălelilor, vedeta TV oferă detalii care arată că nu poate fi vorba despre o glumă.

Alina Puşcaş, prezentatoarea show-ului "Te cunosc de undeva!", se pregătește pentru o nouă etapă în viața ei. „Nu cred că aș avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea și nerăbdarea de a-mi cunoaște, cât mai curând, copilașul, mă simt mai puternică și mai matură. Îmi doresc foarte mult un băiețel sănătos și frumos dar, până la urmă, știti cum e: fetiță sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla și acest lucru și aștept cu drag să vă împărtășesc din nou bucuria", a spus Alina.

Aceasta a adăugat: "Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaș pe buze și cu întrebarea "Ce-ar fi să fiu însărcinată?" Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile și l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh și l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie și am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea același rezultat pozitiv".

Alina a încheiat: "Emoția, evident, a fost fără margini. Au urmat țipete, râsete, agitație, un fel de dansuri contemporane prin casă (râde), lacrimi de fericire, telefoane către familie", scrie libertatea.ro.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
05:22
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou