Anca Ţurcaşiu, DEPARTE de soţul ei: "Nu e uşor..."

Ziarul Atac, 11 august 2014, Ora 01:12

  • print
  • |
anca-turcasiu-departe-de-sotul-ei-nu-e-usor-42448-1.jpg

Anca Ţurcaşiu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, are o carieră care îi solicită foarte mult timp. Şi chiar dacă soţul ei îi duce dorul, diva mărturiseşte că o susţine în tot ceea ce face.


Anca Ţurcaşiu mărturisea de curând că soţul ei îi duce dorul atunci când este plecată în turnee. Acum, pe timpul verii, artista îşi petrece tot timpul în staţiunea Mamaia, unde munceşte tot sezonul estival. Cu toate acestea, soţul ei o susţine în tot ceea ce face.


"E foarte important să ai un echilibru în tot. Eu mă bucur de sprijin şi de aceea şi fac această meserie. Nu e uşor ca un companion să rămână singur acasă, iar celălalt să fie mai mult plecat. iar soţul meu, chiar dacă are şi el treburile lui, mai vine pe la mine, mai pleacă. Dar suntem alături unul de celălalt", a declarat artista într-un amplu interviu pentru revista "Libertatea pentru femei".


Anca Ţurcaşiu se consideră totuşi o femeie norocoasă. Are o carieră de succes şi o familie frumoasă. Vedeta îşi aminteşte şi acum, cu mare drag, momentul în care a fost cerută în căsătorie de soţul ei Cristian Georgescu.


"Am trăit multe momente romantice, dar cred că cererea în căsătorie a fost cea mai romantică. Soţul meu a închiriat o corabie cu pânze şi, în mijlocul mării, eram doar noi doi şi căpitanul. Mi-a scris o scrisoare foarte frumoasă şi m-a convins", a declarat Anca Ţurcaşiu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou