Best Dental

Anda Adam a primit inelul de logodnă

Mălina Andrei, 4 decembrie 2014, Ora 13:15

  • print
  • |
anda-adam-a-primit-inelul-de-logodna-44664-1.jpg

Invitată în emisiunea „Răi da` buni" de la Antena Stars, frumoasa Anda Adam a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Sorin Andrei, dar și despre inelul de logodnă pe care l-a primit de la acesta.

"Nu am postat inelul pe nicio rețea de socializare, dar îl port. Este un inel pe care îmi doresc să îl port", a spus ea, scrie libertatea.ro.

În ceea ce privește nunta, cântăreața a declarat:

"În anul nou ce vine. Mă gândeam că nu o să putem veni unii la alţii să cântăm, aşa că o facem anul viitor. Eu eram deja foarte aglomerată cu foarte multe filmări şi cântări şi nu aveam timp. Ştiu cum o să arate buchetul de mireasă, am poză cu el în telefon. Nu am superstiţii. Să ne distrăm, să fie bine! Din punctul meu de vedere, ca femeie, dacă nu ai un copil, nu ai nimic. Cred că scopul nostru măreţ în viaţă, singurul este să avem un copil".

 

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:05