Andra este însărcinată pentru a doua oară: „Am plâns de fericire”

Mălina Andrei, 24 martie 2015, Ora 09:41

  • print
  • |
andra-este-insarcinata-pentru-a-doua-oara-am-plans-de-fericire-46058-1.jpg

Andra a anunțat, marți dimineață, că este însărcinată cu al doilea copil. Cântăreața a mărturisit că fiul ei, David, va avea o surioară, în iulie.

Andra, este însarcinată în cinci luni și a făcut tot posibilul să țină acest lucru cât mai ascuns. Însă, viitoarea mămică a acceptat să se dezbrace de secrete și a făcut marele anunț pe pagina de Facebook.

"Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru... Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar cateodata nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat !!! In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara !... Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra", a scris Andra pe Facebook.

Cei doi au aflat sexul copilului, chiar de ziua lui Cătălin Măruţă şi au povestit că au plâns de fericire. Cuplul mai are un băieţel în vârstă de cinci ani.

"Ne plac numele clasice, ceva gen Maria, Eva, Ioana, Ana. Mai vedem pana atunci. Eu as vrea ca fetita sa poarte numele bunicelor mele, Ioana si Maria. Dar mai cerem intre timp si parerea prietenilor, a nasilor", a mai marturisit Catalin Măruţă.

"Ni s-a implinit o dorinta uriasa, acum savuram fiecare moment al asteptarii venii pe lume al noului bebe. E o senzatie pe care numai o femeie insarcinata o poate intelege. I-am spus lui Catalin intr-un mod foarte firesc, nu am pus in scena vreo piesa de teatru. La un minut dupa ce am aflat eu, i-am spus si lui. Ne-am bucurat nebuneste si acesta a fost momentul zero, clipa in care am pornit pe un alt drum frumos. Am avut greturi la inceput, dar nu cine stie ce. In limite normale. Este adevarat ca au existat zile in care am preferat sa mananc numai salate, pentru ca altceva nu am putut", a declarat Andra, pentru revista CIAO!.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou