Andreea Bălan își lansează iubitul american în showbizul românesc

Anca Bratu, 1 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-balan-isi-lanseaza-iubitul-american-in-showbizul-romanesc-42924-1.jpg

Michael, actualul partener al Andreei Bălani, are drum deschis în showbizul românesc. Cântăreaţa a negociat cu reprezentanţii de la "Summer Festival Mamaia" apariţia iubitului ei într-o prezentare de modă.

Michael Tracy, americanul de 32 ani care i-a sucit minţile blondinei noastre după despărţirea de Keo, s-a molipsit deja de la partenera lui de gustul showbizului. Asta după doar câteva zile în care solista l-a plimbat pe litoralul românesc chiar în perioada desfăşurării "Summer Fashion Festival".
Aşa a ajuns Michael la masa negocierilor cu reprezentanţii caselor de modă, iar Andreea i-a mijlocit negocierile. "Este adevărat. Au fost purtate nişte discuţii pentru o prezentare. El ar fi trebuit să urce pe podium, ca manechin. Discuţiile s-au purtat prin Andreea. Au fost cu toţii de acord şi ar fi trebuit să fie pe catwalk la prezentarea de haine", a declarat Cătălin Botezatu, şi el prezent în acel festival cu un show de modă.
Cu doar două zile înainte, când au început repetiţiile, Andreea a prins un concert în altă localitate şi americanul a vrut să plece după ea. "După câte ştiu eu, înţelegerea a rămas valabilă pentru toamnă, când se va întoarce el în România", a mai spus Cătălin Botezatu.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:11
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou