Andreea Bălan l-a uitat pe Keo

Ziarul Atac, 16 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-balan-l-a-uitat-pe-keo-41025-1.jpg

Andreea Bălan şi Keo au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă aceasta n-a avut un final fericit. Cei doi, care au fost împreună timp de opt ani, au ajuns la despărţire după ce artistul a înselat-o pe blondă.


Chiar dacă s-a simţit trădată, cântăreaţa se pare că a reuşit să treacă peste despărţirea de Keo şi îşi vede mai departe de viaţă.
Ba mai mult decât atât, radiază alături de un alt bărbat. Vedeta a postat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apare alături de un tânăr, a cărui faţă nu se vede în întregime. Cei doi se află într-o maşină. Andreea este toată numai un zâmbet în timp ce este sărutată drăgăstos pe obraz de bărbatul respectiv.  


"Very happy" (n.r. "Foarte fericită"), a scris simplu Andreea Bălan lângă imaginea respectivă. Fanii au fost foarte încântaţi să o vadă pe blondă din nou cu zâmbetul pe buze şi în compania unui bărbat şi i-au dat like după like. Postarea a adunat peste 7.000 de like-uri în doar o oră.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:47
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou