Andreea Marin: "Aş vrea ca mama să ştie că mi-e dor de ea"

Anca Bratu, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
andreea-marin-as-vrea-ca-mama-sa-stie-ca-mi-e-dor-de-ea-43113-1.jpg

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Este mereu jovială, cu zâmbetul pe buze şi implicată în proiecte sociale. Ea are însă o poveste de viaţă cu o mare încărcătură emoţională.

Se pare că dorinţa de oferi o mână de ajutor celor aflaţi la nevoie se trage din tragedia prin care a trecut ea însăşi în copilărie. În urma unui accident de maşină, mama Andreei Marin şi-a piedut viaţa, stingâdu-se chiar braţele fiicei ei, moment care a marcat-o pe acesta. Totuşi, "Zâna" s-a împăcat cu sine şi, mai mult decât atât, s-a străduit să devină omul pe care mama ei şi l-a dorit. Ea a făcut mărturisiri emoţionante despre ce simte când se gândeşte la mama ei.

"Mama m-a făcut să fiu omul de astăzi. Întâmplările grele din viaţa mea m-au făcut să fiu astfel astăzi. Sunt pameni care se împietresc, dar eu nu. Mama este îngerul meu păzitor pentru că nimeni nu este vinovat pentru dramele din viaţa ta. Când am născut-o pe fiica mea a fost cel mai frumos şi cel mai dureros moment din viaţa mea.

De aceea am dat timp de trei generaţii şi numele Violeta. Când am născut-o pe fiica mea mi-aş fi dorit să o am pe mam alături. Eu tânjesc după comunicarea cu mama. Legătura cu mama a fost foarte puternică încât ce a rămas în mine şi proiecţia gândurilor mele şi în vis nu îmi dă voie să cred că ea nu mai e... deloc... că mai e undeva, într-un alt univers. Vreau să cred că există o comunicare dincolo de această realitate. Proiecţia ei în vise nu îmi dă voie să cred că ea nu mai e... deloc. Aş vrea ca mama să ştie că mi-e dor de ea", a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
08:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou