Anisia Gafton, declarații uluitoare după ce a câștigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Nu a încasat premiul de 128.000 de euro! "Nu există suma respectivă"

Mirela Ene, 9 ianuarie 2023, Ora 12:10

  • print
  • |
anisia-gafton-declaratii-uluitoare-dupa-ce-a-ca-tigat-sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-nu-a-incasat-premiul-de-128-000-de-euro-nu-exista-suma-respectiva-47251-1.jpeg

După ce a câștigat cel de-al doilea sezon al reality-show-ului Sunt celebru, scoate-mă de aici, Anisia Gafton a devenit și mai virală și mai cunoscută publicului din România. S-a chinuit și a făcut față mai bine de trei luni încercărilor din Republica Dominicană, și mai mult, în urmă cu o lună a fost desemnată'Regina junglei'. Deși, a primit coroana, ea nu a încasat premiul de 128.000 de euro. Care este motivul, vedeți în materialul următor, scrie fanatik.ro.

La 38 de ani, moldoveanca îndrăgită datorită umorului a fost desemnată câștigătoarea celui de-al doilea sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici. La o lună de când i-a fost înmânată coroana de regină, Anisia gafton admite că nu a intrat nici acum în posesia sumei de 128.000 de euro, venituri care i-ar revenit în urma celor trei luni de chin în Republica Dominicană.

A fost față în față cu cele mai mari fobii, s-a "delectat" cu diverse insecte și viețuitoare și, în urma votului primit de la telespectatori, a fost numită'Regina junglei'.

Într-un material realizat de cei de la Click.ro, posesoareai coroanei a făcut confesiuni, explicând de ce premiului de 128.000 de euro nu i-a intrat în conturi.

"Nu a existat acel premiu, s-a anunțat și în emisiune că nu a fost vreun premiu. S-a vehiculat despre acel premiu care nu există.

Acea sumă de 128.000 de euro care a fost anunțată prin ziare nu este adevărată. Nu știu cine a zis suma aceea, dar este colosal de mare. Nu există suma respectivă", a mărturisit Anisia Gafton.

De ce nu o ia Serghei de soție pe Anisia Gafton?

Pe plan profesional și financiar, Anisiei Gafton îi merge foarte bine. Spunem asta pentru că, în 2016, încasa premiul de 10.000 de euro pentru originalitate de la Românii au Talent.

Emisiunile Ferma vedetelor, de la Pro TV, dar și iUmor sau Te cunosc de undeva, de la Antena 1, sunt alte concursuri care i-au adus faimă, dar și venituri considerabile. 

Nici la capitolul dragostea Anisia nu se poate plânge, asta pentru că de 5 ani se iubește cu Serghei, un tânăr moldovean.

Împreună acasă, dar și pe scenă, acolo unde produc spectacole de stand-up comedy, amorezii sunt în plină ascensiune, și, au cam pus pe locul doi nunta. Planurile pentru marele eveniment fiind departe de gândurile lor, sau cel puțin așa spune blondina.

"Serghei este foarte bine, lucrează la proiectul nostru care dorim să fie cât mai bun. Se implică mult în activitatea noastră profesională...atât a mea cât și a lui. De căsătorit ne vom căsători când o să îl cer eu de soț. Deci nu știu când o să se întâmple acest lucru", a mai completat vedeta.

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:58
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou