Best Dental

Anna Lesko şi fiul ei sunt adorabili!

Ziarul Atac, 22 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
anna-lesko-si-fiul-ei-sunt-adorabili-43447-1.jpg

Anna Lesko este cea mai fericită de când a devenit mămică. Venirea pe lume a lui Adam i-a schimbat radical viaţa, iar postura o prinde extrem de bine.


Cântăreaţa nu ratează nici o ocazie să publice imagini de vis cu micul Adam, iar astăzi mămica lui a postat o nouă fotografie cu el. De această dată, cei doi sunt în baie şi se joacă, râzând cu gura până la urechi. "Mă distrez de minune cu mămica mea!:))", a scris Anna Lesko în numele fiului ei.


Admiratorii au copleşit-o pe artistă cu Like-uri şi comentarii admirative. Fotografia a strâns peste 30.000 de Like-uri şi zeci de comentarii, la ceva ore după ce a fost postată.


De aproape 6 luni, de când a devenit mămică, Anna Lesko simte din plin această experienţă. Artista a refuzat din start să angajeze o bonă care să o ajute cu creşterea bebeluşului, preferând să-şi împartă responsabilităţile doar cu iubitul său, Adrian Neniţă.

 

Astfel, amândoi schimbă scutece şi îi fac zilnic băiţă micuţului lor. În ciuda faptului că riscă să nu se mai poată mândri, pe viitor, cu nişte sâni frumoşi, basarabeanca îşi alăptează bebeluşul, iar atunci când este plecată la concerte, se mulge şi îi lasă pregătite biberoanele în frigider.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:46