Antonia dezvăluie adevăratul motiv al divorțului

Anca Bratu, 9 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
antonia-dezvaluie-adevaratul-motiv-al-divortului-40855-1.jpg

Antonia a vorbit despre motivele care au dus la despărţirea de tatăl fetiţei sale, Vincenzo. Cântăreaţa a negat cu vehemenţă faptul că l-ar fi înşelat pe italian şi spune că finalul relaţiei a venit după naşterea fetiţei lor.

Invitată în platoul emisiunii „Teo Show", Antonia a decis să vorbească despre adevăratele motive care au dus la divorţul de Vincenzo. Artista spune că nu a renunţat la familia sa pentru un alt bărbat şi că a divorţat de Vincenzo pentru că apăruseră numeroase divergenţe între ei din cauza viziunii diferite pe care o aveau în ceea ce priveşte creşterea fiicei lor, Maya.

"Mă simt ranită cu tot ce se întâmplă. Eu cu Vincenzo ne-am iubit foarte mult, este un om sensibil. Toată lumea spune că Antonia l-a lăsat pe Vincenzo pentru un alt bărbat, iar asta nu e adevărat. Aş fi fraieră să îmi las familia pentru un alt bărbat.

Probleme au apărut între noi după ce a venit copilul. Eu aveam opiniile mele despre copil, el pe ale lui, am simţit că mereu suntem în certuri şi am zis că nu vreau stilul ăsta de viaţă. Ambii am suferit în treaba asta", a spus artista.

Antonia a explicat şi care au fost motivele care au făcut-o să-şi dea acordul ca fiica sa să plece în Italia, fără a se gândi că astfel riscă să o piardă.

"Anul trecut am lăsat acolo fetiţa peste vară, pentru că aşa o lăsasem şi anul precedent. Stătea trei luni şi apoi trebuia să vină înapoi pentru că era la grădiniţă. Pur şi simplu s-a întâmplat treaba asta şi el a zis că o să stea acolo până când ia judecătorul o decizie. Eu m-am simţit foarte jignită ca un părinte să ia decizia singur unde să stea copilul", a povestit Antonia.

Ciro Castellano pune paie pe foc

Ciro Castellano încinge războiul dintre Antonia şi Vincenzo pentru custodia fiicei lor, Maya. Italianul a făcut o serie de dezvăluiri referitoare la relaţia Antoniei cu Velea.

„Nu i-a fost frică Antoniei când l-a dus pe Velea acasă la Vincenzo? Eu nu m-aş fi băgat într-o relaţie cu o femeie cu un copil. Cred că Velea când s-a dus acolo era puţin luat. Antonia, termină. Te fac de râs la televiziune cu probe, nu cu vorbe. De ce nu spune motivul pentru care s-a despărţit de Vincenzo, pentru că avea altă relaţie, cu Alex Velea? Sunt atâtea poze, vrei să arăt câte poze am, câte poze am cumpărat ca să nu apară în presă? Nu am nimic împotriva ta, te iubesc şi o să te iubesc întotdeauna pentru că eşti mama Mayei", a declarat Ciro Castellano.
Ciro a precizat că stenogramele apărute în presă au fost scoase chiar de ziua fiului lui, ca un „cadou" făcut de Antonia acestuia.

Italianul a spus însă că nu consideră că aceasta este o lovitură de imagine şi că Vincenzo va veni sâmbătă în ţară pentru a lămuri situaţia.
„Stenogramele au fost scoase de ziua lui Vicenzo. Băiatul a spus asta la nervi, sub impactul loviturii. Stenograma apărută nu este o lovitură pentru Vincenzo. El a simţit ce a vrut să facă Antonia, că o să-l înregistreze. Vicenzo vine în ţară mâine şi va lămuri el lucrurile.", a adăugat socrul Antoniei.

Bărbatul a spus că fetiţa va fi adusă în ţară, însă că este nevoie de timp pentru a se acomoda cu schimbarea. Cu toate că a încercat să tempereze tonul discuţiei, Ciro i-a aplicat lovitura de graţie Antoniei când a spus că artista şi-a lăsat copilul în camera de hotel cu bona, pentru a merge să-şi sărbătorească ziua de naştere cu Alex Velea.

„Încet, încet o vom aduce pe Maya în ţară, acasă la Antonia. O s-o aducem acasă la Antonia, să aibă ea grijă de ea, nu o babay-sitter, o menajeră sau să o ducă să mănânce pe la restaurant. Copilul ăsta are 4 ani. Din 4 ani a stat în România 2 luni. Maya creşte într-un domeniu curat. Vincenzo a adus-o ultima dată pe Maya în ţară de ziua Antoniei. Maya a rămas în camera de hotel cu baby-sittera şi a plecat să-şi petreacă ziua cu Velea", a mai spus tatăl lui Vincenzo.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou