ANTONIA nu-și ia casă de frica lui Vincenzo

Anca Bratu, 30 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
antonia-nu-si-ia-casa-de-frica-lui-vincenzo-41377-1.jpg

Antonia nu se grăbeşte să aibă propria locuinţă, deşi acest lucru ar putea-o costa custodia fetiţei. Motivul pentru care frumoasa cântăreaţă nu vrea să-şi ia casă pe numele ei este acela că se teme ca apartamentul să nu devină obiectul partajului dintre ea şi Vincenzo Castellano.

Antonia, desemnată pentru a treia oară de cititorii unei reviste de specialitate drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, câştigă, în prezent, bani frumoşi, nu doar din concerte, ci şi din reclame.

Aşa, ea a reuşit să pună "la ciorap" aproximativ 100.000 de euro, de care nu are de gând să se atingă, întrucât sunt destinaţi unei investiţii pe care şi-o doreşte de mai mult timp: un apartament în care să stea cu fiica ei, Maya.

Artista nu se grăbeşte însă să facă respectiva achiziţie, atâta timp cât încă este căsătorită cu Vincenzo Castellano. Ea se teme că dacă îşi va lua un apartament, acesta va face obiectul partajului dintre ea şi Vincenzo.

În prezent, Antonia şi încă soţul său nu au bunuri la comun, ei locuind, în timpul căsniciei, cu chirie, într-un cartier rezidenţial din Capitală, precum şi în casa socrilor cântăreţei, din Napoli, acolo unde în prezent se află fetiţa sa, Maya. Acum, solista stă cu chirie într-un bloc de lux din Herăstrău.

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:56
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou