Bătălia pe audiențe

Anca Bratu, 8 septembrie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
batalia-pe-audiente-43110-1.jpg

Din această toamnă, lupta pentru audienţe se dă nu doar între Antena 1 şi PRO TV, care îşi dispută supremaţia de ani buni.

Din spate a venit puternic şi Kanal D. Emisiunea de la care se aşteaptă să înregistreze recorduri de audienţă este "KIDSing", cu Antonia în juriu, alături de Wilmark şi de Gabriel Cotabiţă. Din 10 septembrie până în octombrie, show-ul nu va avea concurenţă pentru că abia luna viitoare PRO TV va lansa "Extreme Makeover - Home Edition", care va fi cel mai probabil prezentată de Iulia Vântur. Asta dacă blonda va accepta contractul pe care şefii PRO TV i-l vor propune.

În toamna aceasta, PRO TV vine cu noi sezoane din "MasterChef" (15 septembrie), "Vocea României" (19 septembrie) şi "Las Fierbinţi" (2 octombrie). Iar Kanal D mizează şi pe producţii noi: "Discote-K ", "O mărit pe soacra mea", "Supermodels by Cătălin Botezatu", "Norocul bate la uşă".

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:50
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou