Beyonce, dată în judecată!

Anca Bratu, 17 decembrie 2014, Ora 15:13

  • print
  • |
beyonce-data-in-judecata-44833-1.jpg Video Beyonce, dată în judecată!

Cântăreaţa americană Beyonce a fost dată în judecată de artista maghiară Mitsou care susţine că vocea sa a fost folosită la începutul piesei "Drunk in love" fără ca ea să-și fi dat acordul.

Cântăreţa de origine maghiară, Monika Juhasz Miczura, cunoscută sub numele de scenă Mitsou, o acuză pe Beyonce că i-a folosit vocea la începutul hitului "Drunk in love".

Mitsou, care spune despre sine că este "o cântăreaţă maghiară de etnie romă, apreciată la nivel internaţional", a aflat despre folosirea vocii sale de la o prietenă care a informat-o despre "solo-ul a capella" care poate fi auzit la începutul piesei lui Beyonce. Unguroaica spune că Beyonce a folosit o înregistrare din 1995 a unui cântec tradiţional ţigănesc, "Bajba, Bajba Pélem"

"În total, vocea lui Mitsou apare timp de peste un minut şi jumătate din cele cinci minute şi 30 de secunde ale cântecului. Mitsou nu a semnat niciun document care să permită cuiva să utilizeze vocea ei în scopuri publicitare sau comerciale", scrie în plângerea depusă de artista maghiară.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou