Bianca Drăgușanu, Alexandra Stan și Lidia Buble au trecut prin patul fraților Tate!

Mirela Ene, 30 decembrie 2022, Ora 13:23

  • print
  • |
bianca-dragu-anu-alexandra-stan-i-lidia-buble-au-trecut-prin-patul-fratilor-tate-47216-1.jpg

Femeile celebre din showbiz-ul românesc care au avut o aventură sau o relație cu frații Tate. Lidia Buble și Bianca Drăgușanu se numără printre ele. Tristan Tate, dar și fratele său, Andrew Tate țin primele pagini ale ziarelor în aceste momente, asta după ce au fost acuzați de trafic de persoane și viol. Sunt cunoscuți de ani de zile drept unii dintre cei mai râvniți bărbați de la noi din țară, astfel că multe femei le-au trecut prin pat, inclusive nume sonore de pe meleagurile românești. Iată despre cine este vorba, de fapt, scrie Viva.ro.

Cu ce femei din showbiz au avut relații sau aventuri frații Tate. Nu mai este un secret cine sunt frații Tate, însă poate vă întrebați ce femei celebre au avut la braț de-a lungul anilor. Ei bine, când vine vorba despre trecutul lor amoros, ambii au avut parte de unul tumultuos. Nu, nu au avut prea multe relații de lungă durată, ci din contră. Au frânt inimile multor femei, printre care și vedete din showbiz-ul românesc. 

Cu toții știm faptul că Bianca Drăgușanu a avut o relație cu Tristan Tate. Ce-i drept au fost împreună destul de puțin timp, însă și-au oficializat relația și în mediul online, astfel că toată lume a sțiut despre ei. Bianca Drăgușanu și-a găsit liniștea în brațele lui Tristan Tate pentru scurt timp, însă acum celebra blondină regretă că a format un cuplu cu el. Asta nu o spunem noi, ci chiar ea a făcut mărturisirile în urmă cu mai mult timp. 

Tot Tristan Tate a avut o relație și cu Alexandra Stan, care la fel, este o vedetă cunoscută de toată lumea. Din nefericire, nici cu frumoasa artistă nu a format prea mult un cuplu, ci doar timp de două săptămâni pentru că artista a decis să pună punct relației. În timp ce erau împreună, Internetul a fost luat cu asalt de o serie de imagini indecente cu cei doi. Tristan Tate îi acoperea sânii cu brațul, iar vedeta era mai mult goală, astfel că au atras atenția tuturor. De aici, nu a mai durat prea mult și milionarul a blocat-o pe rețelele de socializare. 

În timp ce Tristan Tate s-a iubit cu mai multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc, precum Alexandra Stan și Bianca Drgăușanu, fratele său a ales să fie mai discret. Totuși, a ieșit la iveală faptul că Andrew Tate a avut o relație cu Lidia Buble. Nici cei doi nu au fost prea mult timp împreună. Au decis să pună punct și să meargă pe drumuri separate.

Încă de când au apărut pozele cu ei pe Internet, la scurt timp a fost făcut anunțul despărțirii. De data aceasta, motivul ar fi fost că Lidia Buble nu accepta că iubitul ei era tot timpul plecat. Prin prisma afacerilor nu stătea în țară și nu aveau timp de calitate împreună.

Au fost reținuți pentru 24 de ore sub acuzația de trafic de persoane și viol

Frații Tate sunt din nou în atenția tuturor. După ce în luna martie a acestui an au avut probleme cu oamenii legii, aceștia au ajuns din nou pe mâinile lor. Joi, 29 decembrie, polițiștii DIICOT au descins la vila fraților Tate din Voluntari, fiind acuzați de trafic de persoane. Andrew și Tristan Tate au fost duși la audieri, care au durat toată noaptea, aflându-se și acum în arest. Totodată, o fostă polițistă a fost și ea anchetată de procurorii DIICOT și reținută pentru 24 de ore. 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:09
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou