Best Dental

Cabral: «Din Nicuşoare nu mă scoate nimeni toată luna!»

Anca Bratu, 8 decembrie 2014, Ora 13:02

  • print
  • |
cabral-din-nicusoare-nu-ma-scoate-nimeni-toata-luna-44736-1.jpg

În decembrie se râde mult pe seama lui Cabral Neculai Dzabana Ibacka, cel mai mare, mai... negru şi mai neobişnuit Moş Nicolae.

Din pricina prenumelui său neaoş, atât de "potrivit" cu înfăţişarea lui, Cabral e toată luna ţinta miştourilor făcute de familie şi de prieteni, inclusiv de fiica lui, şi primeşte liste întregi de cadouri pe care să le lase în ghete pe 6 ale lunii.

Pe lângă urări, Cabral primește pe 6 decembrie, şi reclamaţii de la prieteni în legătură cu darurile lăsate de Moş în ghete ori şosete:

"În general, primesc reclamaţii, toţi se vaită de mama focului, în frunte cu nevasta şi terminând cu prietenii şi colegii, că aşa i-am obişnuit, răsfăţaţi! Şi da... ai dreptate, de Moş Nicolae se înteţesc reclamaţiile!"

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:55