Best Dental

Carmen Harra, previziuni despre cuplul momentului: Theo Rose și Anghel Damian!

Anca Bratu, 23 noiembrie 2022, Ora 22:02

  • print
  • |
carmen-harra-anghel-damian-theo-rose-46995-1.jpeg

Monica Stan

Carmen Harra, vedeta cunoscută ca psiholog și terapeut în America, dar și una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi din țară, a făcut, de-a lungul timpului, predicții ce s-au adeverit. Cel mai mediatizat cuplu, în prezent, este cel format din Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi au ajuns pe “mâna” celebrei prezicătoare.

Carmen Harra a fost invitată la Prima TV în emisiunea Exclusiv VIP și a vorbit despre compatibilitatea dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi vor deveni pentru prima oară părinți anul viitor.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă nu putem să le dorim decât tot binele din lume', a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Mai mult decât atât, aceasta le-a comparat relația cu cea a Andreei Bălan și a lui George Burcea. Argumentându-și afirmația, clarvăzătoarea susține că Anghel Damian se află într-o perioadă de dezvoltare a carierei sale și există riscul ca el să nu poate stabili un echilibru între profesie și viața personală.

„Eu văd asemănarea situației care a existat între Andreea Bălan și George Burcea, pentru că sunt două cazuri foarte similare. Problema este comunicarea între ei. Dacă ei reușesc să comunice, dacă reușesc să se înțeleagă în timp, atunci relația poate să rezite. Problema este însă și la el. El este motivat de succesul lui personal, este interesat în reușita lui personală. Să sperăm că va reuși să prioritizeze relația cu ea, dincolo de interesele lui personale. Să sperăm că acest copil îi unește și îi face mai maturi. Nu este o relație simplă, e o relație care poate deveni extrem de complicată în timp, pentru că energetic se pot crea conflicte', a adăugat clarvăzătoarea.

În schimb, Carmen Harra a declarat despre Theo Rose că va avea parte de mult succes pe plan profesional pentru că știe să se facă plăcută și iubită de fani.

„O văd foarte de succes. Dacă ea este urmărită și ajutată, succesul e garantat. Singură este mai greu să se descurce, însă sprijinită o s-o ducă la un succes extraordinar. Are foarte mult potențial, este foarte frumoasă și ambițioasă. Un om cald, iubitor și plăcut de lume, cu toate șansele de reușită', a mai spus Carmen Harra

 

EDITORIAL

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Noi informații despre crima oribilă de la Alba! Poliția precizează când ar fi fost ucis copilul

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a afirmat, referindu-se la cazul de la Alba Iulia, unde un bărbat și copilul său în vârstă de un an au fost găsiți spânzurați, că în urma raportului medico-legal a reieşit că tatăl a curmat viaţa copilului cândva între miezul nopţii ş ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:48
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou