Catanga trece la penticostali

Cristian Blănuţă, 22 august 2013, Ora 11:28

  • print
  • |
catanga-trece-la-penticostali-33518-1.jpg

Cornelia Catanga vrea să treacă la biserica penticostală. În plus, cântăreaţa de muzică lăutărească a povestit şi despre relaţiile cu Florin Cioabă.

"O spun cu toată responsabilitatea, pentru că tatăl meu a murit şi intrase în religia aceasta penticostală, surorile mele la fel sunt, cumnata mamei mele sunt penticostali. După ce-mi voi vedea copilul acolo unde-şi doreşte el, atunci mă voi retrage şi eu şi vreau să trec la religia penticostală, pentru că mă atrage foarte, foarte mult", a declarat Catanga la România TV.

Cornelia Catanga vrea să treacă la penticostali şi pentru că de această religie a fost Florin Cioabă, pe care l-a cunoscut foarte bine. "Domnul Cioabă era un om dozat cu mult bun simţ, era un om bun, blând, ştia când să glumească, când să fie serios şi cred că asta a transmis-o şi copiilor. Eu am mare încredere şi în Dorin şi în Daniel", a mai spus artista.

 

EDITORIAL

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi

Dacă Ciolacu va candida, oricine îl bate în turul doi  Liderul PSD, Marcel Ciolacu, e forțat să candideze la alegerile prezidențiale, însă   orice candidat îl va învinge în turul doi, asta pentru că românii se vor mobiliza anti-PSD. Comasarea alegerilor e vitală pentru PNL În ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:07
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou