Catanga trece la penticostali

Cristian Blănuţă, 22 august 2013, Ora 11:28

  • print
  • |
catanga-trece-la-penticostali-33518-1.jpg

Cornelia Catanga vrea să treacă la biserica penticostală. În plus, cântăreaţa de muzică lăutărească a povestit şi despre relaţiile cu Florin Cioabă.

"O spun cu toată responsabilitatea, pentru că tatăl meu a murit şi intrase în religia aceasta penticostală, surorile mele la fel sunt, cumnata mamei mele sunt penticostali. După ce-mi voi vedea copilul acolo unde-şi doreşte el, atunci mă voi retrage şi eu şi vreau să trec la religia penticostală, pentru că mă atrage foarte, foarte mult", a declarat Catanga la România TV.

Cornelia Catanga vrea să treacă la penticostali şi pentru că de această religie a fost Florin Cioabă, pe care l-a cunoscut foarte bine. "Domnul Cioabă era un om dozat cu mult bun simţ, era un om bun, blând, ştia când să glumească, când să fie serios şi cred că asta a transmis-o şi copiilor. Eu am mare încredere şi în Dorin şi în Daniel", a mai spus artista.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:33
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou