Best Dental

Cel mai frumos cadou de ziua ei!

Anca Bratu, 17 decembrie 2014, Ora 15:06

  • print
  • |
cel-mai-frumos-cadou-de-ziua-ei-44831-1.jpg

Anamaria Prodan împlinește, pe 17 decembrie, 42 de ani. Aflată în platoul unei emisiuni TV, Anamaria a primit un mesaj extraordinar de frumos de la mama ei.

Impresara a avut parte de o zi de naștere cu surprize. Mama sa, binecunoscuta cântăreață de muzică populară Ionela Prodan, a intrat în direct și i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

"Mă gândeam la ea... cum era când era micuţă. Nu avea somn înainte de ziua ei. Mereu dorea să vadă de seara ce pachete, ce cutiuţe, ce fete vin la ziua ei. S-a maturizat foarte tare după plecarea dintre noi a tatălui ei. La mulţi ani, fata mamei! Te iubeşte mama foarte mult, fără margini... Îmi dau seama ce copii minunați am", a spus interpreta de muzică populară Ionela Prodan, căreia i-au dat lacrimile în timp ce vorbea despre fiica sa.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
06:50