Celia, mesaj emoționant pentru fani

Anca Bratu, 2 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
celia-mesaj-emotionant-pentru-fani-40685-1.jpg

Celia are parte în acest moment de cele mai fericite clipe din viaţa sa. Vedeta a adus pe lume de curând primul său copil.

Cu toate acestea, cântăreaţa a avut parte şi de un moment mai puţin plăcut când, imediat după naştere micuţul său era să se sufoce. Cei care l-au salvat au fost tot medicii care l-au şi ajutat să ajungă pe lume. Acum este în afara oricărui pericol şi vedeta să bucura de orice clipă petrecută alături de el.

"În urmă cu 3 ani, visam la zilele pe care le trăiesc azi şi mă rugam pentru sufletul meu pereche. În 2011, de Florii, la ieșirea din biserică, după o rugăciune fierbinte... Am primit un mesaj divin, pe care l-am înțeles şi l-am şi postat la acea vreme. Azi am regăsit postarea, mi-am amintit şi am înțeles că a venit acea vreme la care visam atunci, că am în viaţa mea exact omul la care visam, sau poate chiar mai mult, iar fructul iubirii noastre a creat iar viaţă... Eu cred că cei care ştiu să iubească, vor primi iubirea, eu cred că visurile se împlinesc ... Eu cred că puterea gândului tău curat își crează calea spre lumină ... Cu cât gândul nostru este mai benefic şi mai pur ne încarcă cu o energie binefăcătoare, care ne ghidează spre împlinirea visurilor noastre... Deaceea cu iertare, blândețe, căldură şi iubire, vă veți crea paradisul visat atrăgând în viaţa voastră numai ceea ce răspândiți din suflet... Eşti ceea ce gândești şi atragi ce aduni în suflet! Vă îmbrăţişez cu căldură! Să fiţi iubiţi!", a scris artista pe Facebook.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:15
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou