Comportament bizar al celei mai bătrâne mame din România

Anca Bratu, 1 septembrie 2014, Ora 09:42

  • print
  • |
comportament-bizar-al-celei-mai-batrane-mame-din-romania-42936-1.jpg

Cea mai bătrână mamă din lume are grijă ca de ochii din cap de fetiţa ei de nouă ani. Adriana Iliescu a plimbat-o anul acesta pe Eliza şi abia s-au întors de la mare, unde fetiţa a făcut pentru prima dată plajă.

Adriana Iliescu, acum în vârstă de 76 de ani, femeia care a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a dat naştere unei fetiţe la vârsta de 67 de ani, prin fertilizare în vitro, se străduieşte să fie un părinte model pentru fiica ei.

Cele două se simt foarte bine împreună, iar micuţa este foarte încântată de călătorii. În vara aceasta, Adriana Iliescu a dus-o pe Eliza pe malul mării, dar a hotărât că lucrurile vor sta puţin diferit faţă de anii trecuţi.

Au mai fost şi anul trecut, şi acum doi ani la mare, dar Adriana Iliescu a evitat să o expună la soarele torid de vară. Mama a respectat avertizările medicilor, care atrag atenţia asupra efectelor nocive ale expunerilor prelungite la soare, la orele amiezii, recomandări care adesea sunt ignorate de părinţi pentru copiii lor.

"Atunci am încercat pe cât posibil să o feresc pe Eliza de radiaţiile nocive şi nu ne-am dus la plajă, ci am stat pe malul mării doar pentru aerosoli, pentru că medicul mi-a spus că îi vor face bine. Cât a fost mică, a răcit destul de des" a declarat Adriana Iliescu.

Nu s-au bronzat

"Tocmai ca să n-o expun prea mult la soare, am fost la mare în octombrie, acum doi ani, în septembrie, anul trecut, şi am stat amândouă pe plajă privind valurile" a mai spus cea mai în vârstă mamă din România. Anul acesta, a hotărât însă că fiica ei este destul de mare pentru a se putea bucura, pe deplin, de razele soarelui.

"Acum am mers la sfârşitul lui august la mare, abia ne-am întors. Am stat şi la plajă, dar nu prea ne-am bronzat, pentru că am folosit o cremă de protecţie foarte eficientă" a mai spus Adriana Iliescu.

"Elizei i-au plăcut foarte mult apa caldă şi nispul, am făcut împreună castele şi ne-am jucat în valuri" a mai povestit Adriana Iliescu.

Au locuit în vila unor prieteni

Celebra mămică a avut noroc de un sejur ieftin la mare în Eforie, unde a stat cu cheltuieli minime. "Am stat 12 zile la nişte prieteni pe litoral, şi am avut mare noroc că au fost foarte drăguţi şi ne-au cazat gratis, că altfel ne-ar fi fost foarte greu şi nu am fi putut să stăm atât. Ne-am descurcat noi cu mesele şi cu transportul. Elizei nu i-a lipsit nimic, din puţinul pe care îl am a primit tot ce şi-a dorit, dulciuri, îngheţată, ce vor copii în general" a mai spus Adriana Iliescu.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
04:19
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou