Corina Dănilă a revenit în televiziune

Anca Bratu, 20 octombrie 2014, Ora 14:19

  • print
  • |
corina-danila-a-revenit-in-televiziune-43990-1.jpg

În urmă cu mai bine de patru ani, Corina Dănilă a făcut un pas în spate din luminile reflectoarelor. Acum, vedeta a decis că a venit momentul să revină pe sticlă, într-o nouă emisiune la TVR 2.

A fost una dintre cele mai iubite vedete de la noi, rolul din telenovela românească "Numai iubirea" aducându-i mii de fani. Din păcate, însă, în urmă cu mai bine de patru ani, Corina Dănilă s-a retras din luminile reflectoarelor, iar de atunci nimic nu a mai fost la fel.

Vedeta s-a dedicat vieţii de familie, concentrându-şi toată energia asupra fetiţei ei şi iubitului, omul de afaceri Norris Mageanu. Destinul i-a jucat, însă, o festă, iar relaţia ei a ajuns la final, dându-i întreaga existenţă peste cap.

De când s-a despărţit de Mageanu, prezentatoarea TV a avut de înfruntat nenumărate probleme, pierzându-şi locul de muncă, dar şi casa. Corina Dănilă prezintă la TVR 2 o emisiune săptămânală.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
11:05
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou