Critici extrem de dure pentru prima Doamnă a României! Oana Roman: "Aduce un afront înfiorător protocolului"

Florentina Șerbănescu, 24 martie 2023, Ora 10:42

  • print
  • |
critici-extrem-de-dure-pentru-prima-doamna-a-romaniei-oana-roman-aduce-un-afront-infiorator-protocolului-47682-1.jpeg

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman, a izbucnit după ce a văzut cum s-a dus îmbrăcată și coafată prima doamnă a României în Emiratele Arabe. 

Vedeta a precizat că în calitate de fiică a unui fost premier și nepoată a unui ambasador, înțelege foarte bine ce sunt protocolul și vizitele oficiale, mai ales că mama ei se documenta tot timpul legat de astfel de situații.

Drept urmare, Oana Roman a explicat, celor care o urmăresc, de ce modul în care s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României și mai ales, modul în care s-a coafat nu a fost deloc în regulă raportat la vizita oficială.

Bunicul meu a fost ambasador 30 de ani, tatăl meu a fost prim-ministru, președinte al Senatului, ministru de externe, mama a fost fată de ambasador și soție de prim-ministru, președinte al Senatului și al ministrului de externe. Deși mama crescuse în ambasade și știa protocol și etichete la greu, când ea și tata ar fi trebuit să plece într-o vizită oficială, deși ea știa protocolul, tot se documenta, tot cerea informații, astfel încât să fie sigură că va respecta protocolul țării respective sau persoanei cu care se va întâlni, ca să nu se facă de râs atât ea, cât și țara pe care o reprezenta, în acea vizită, lucru care în momentul acesta în România nu se întâmplă, la nivel de președinte", a explicat Oana Roman, în mediul online. 

Carmen Iohannis, ținută de „piață sau curățenie prin casă"

"Protocolul și eticheta trebuie respectate. De exemplu soția domnului președinte, de dintotdeauna eu consider că face un afront înfiorător protocolului și etichetei în majoritatea vizitelor oficiale pe care le face. Mai mult decât orice, recenta vizită de la Dubai, era necoafată și avea în păr o clemă de plastic", a explicat Oana Roman celor care o urmăresc.

Vedeta spune că o astfel coafură poate fi purtată în casă. În niciun caz la o vizită oficială, având în vedere că, în general, arabii sunt niște oameni care țin foarte mult la protocol și sunt extrem de atenți atunci când vine vorba de etichete și vizite oficiale.

Nu te duci la o primire oficială necoafată, când ești soția unui președinte. Nu-ți pui un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos, doar acolo îți pui moțul ăla în cap, mai ales când te duci în Emiratele Arabe, unde oamenii ăia au o eleganță și o prezență incredibilă. Tu îți pui geantă de zece mii de euro și în cap o clemă de plastic, mi s-a părut foarte urât", a ținut să spună Oana Roman. 

Oana Roman a mai explicat că a studiat, prin prisma meseriei tatălui ei, aceste aspecte și consideră lipsă de respect față de națiunea pe care o reprezintă o astfel de ținută a primei doamne. Vedeta mai spune că nu este nicio rușine să ceri ajutor, atunci când nu știi anumite lucruri, mai ales că există oameni special pregătiți pentru așa ceva.

Consilieri de imagine și consilieri de protocol sunt cei care se pot ocupa exclusiv de a sfătui o persoană care se află într-o funcție oficială pentru ca aceste reguli să fie respectate cu sfințenie. 

 

 

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
13:54
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou