Cum a fost cerută de soție Mirela Boureanu Vaida

Anca Bratu, 8 decembrie 2014, Ora 13:56

  • print
  • |
cum-a-fost-ceruta-de-sotie-mirela-boureanu-vaida-44740-1.jpg

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" care se pregătește să devină mămică, și-a amintit emoționată momentul în care a fost cerută în căsătorie de actualul ei soț.

Îndrăgita vedetă tv a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme, ar spune unii. Soțul ei a reușit să o surprindă și o zi care părea absolut banală s-a transformat într-una memorabilă.

"Eram la semafor, când, deodată, l-am auzit: 'Uite cum trece viaţa asta, cum stăm la semafoare, cât timp pierdem, nu vrei să te măriţi cu mine?' M-am blocat, îţi dai seama. L-am întrebat dacă îşi dă seama în ce se bagă. Până acasă am făcut şi lista de invitaţi.

Cu inelul e şi mai amuzant. Eram în apartamentul nostru, unul foarte mic, de 35 metri pătraţi. Aveam uscătorul de rufe, cu bradul în mijlocul camerei. A luat uscătorul, l-a dat la o parte şi, printre crengile de brad, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut de nevastă", a declarat Mirela Boureanu Vaida în cadrul emisiunii"Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:36
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou