Best Dental

Cum a fost cerută de soție Mirela Boureanu Vaida

Anca Bratu, 8 decembrie 2014, Ora 13:56

  • print
  • |
cum-a-fost-ceruta-de-sotie-mirela-boureanu-vaida-44740-1.jpg

Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" care se pregătește să devină mămică, și-a amintit emoționată momentul în care a fost cerută în căsătorie de actualul ei soț.

Îndrăgita vedetă tv a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme, ar spune unii. Soțul ei a reușit să o surprindă și o zi care părea absolut banală s-a transformat într-una memorabilă.

"Eram la semafor, când, deodată, l-am auzit: 'Uite cum trece viaţa asta, cum stăm la semafoare, cât timp pierdem, nu vrei să te măriţi cu mine?' M-am blocat, îţi dai seama. L-am întrebat dacă îşi dă seama în ce se bagă. Până acasă am făcut şi lista de invitaţi.

Cu inelul e şi mai amuzant. Eram în apartamentul nostru, unul foarte mic, de 35 metri pătraţi. Aveam uscătorul de rufe, cu bradul în mijlocul camerei. A luat uscătorul, l-a dat la o parte şi, printre crengile de brad, s-a aşezat în genunchi şi m-a cerut de nevastă", a declarat Mirela Boureanu Vaida în cadrul emisiunii"Refresh by Oana Turcu", de la Antena Stars.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
09:10