Cum a reuşit Marcel Prodan să scape definitiv de Alexandra Stan

Anca Bratu, 10 noiembrie 2014, Ora 12:39

  • print
  • |
cum-a-reusit-marcel-prodan-sa-scape-definitiv-de-alexandra-stan-44259-1.jpg

Cântăreaţa şi-a acuzat fostul manager că, pe 15 iunie 2013, a agresat-o fizic şi a şantajat-o, însă procurorii au constatat că dovezile nu susţin varianta artistei şi au decis neînceperea urmăririi penale (NUP) faţă de Marcel Prodan.

Alexandra Stan a contestat decizia la Judecătoria Constanţa, însă judecătorii nu i-au dat câştig de cauză.

Marcel Prodan ar scapă astfel, oficial, de titulatura "managerul bătăuş", apărută după scandalul declanşat de Alexandra Stan. Chiar dacă a câştigat procesul, decizia justiţiei, venită pe 20 iunie 2014, nu e în măsură să-i dea vreo satisfacţie managerului. Marcel Prodan a preferat să nu redeschidă subiectul: "Nu vreau să comentez. Alexandra Stan e un capitol încheiat".

În hotărârea definitivă pronunţată în dosarul nr. 965/212/2014, instanţa "respinge ca nefondată plângerea formulată de petenta Stan Alexandra-Ioana", "menţine soluţiile dispuse prin ordonanţa atacată" şi "obligă petenta la plata sumei de 200 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat".

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
15:03
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou