Cum arată Răduleasca după ce a dormit doar 3 ore pe noapte

Anca Bratu, 16 octombrie 2014, Ora 14:08

  • print
  • |
cum-arata-raduleasca-dupa-ce-a-dormit-doar-3-ore-pe-noapte-43943-1.jpg

Mihaela Rădulescu a avut parte de un program foarte încărcat în ultima vreme. Jurata de la show-ul "Românii au talent" a mers prin oraşele din ţară pentru audiţii, a avut filmări şi diverse alte treburi de făcut.

Din acest motiv, diva de la Monaco nu prea a apucat să doarmă. În ciuda faptului că s-a odihnit doar 3 ore pe noapte, Mihaela Rădulescu nu pare să resimtă oboseala.

Deşi ruptă de oboseală, ea nu arată deloc rău, după cum se vede dintr-o fotografie făcută imediat după maratonul de filmări pe care l-a avut.

"28 de ore de filmare şi poze, în 3 zile. 9 ore de somn, în 3 nopti. Poza e făcută la capătul acestui maraton . Deci, rezist la orice:))), chiar şi la comentariile celor care habar n-au ce înseamnă munca noastră şi ne vad doar zâmbetele, sclipiciul şi ...defectele:)))", le-a explicat Mihaela Rădulescu fanilor ei de pe internet.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
01:20
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou