Best Dental

Dan Badea suferă după divorțul de Lora

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 11:26

  • print
  • |
dan-badea-sufera-dupa-divortul-de-lora-44076-1.jpg

În urmă cu mai bine de o lună, Lora şi Dan Badea au pus capăt unei căsnicii ce a durat doi ani, fără ca vreunul dintre ei să îşi aducă acuze reciproce.

Se pare însă, că Dan Dădea este cel care suferă cel mai tare, de pe urma despărţirii. Dovada stă gestul făcut de acesta în urmă cu puţin timp. Dan Badea a dat share pe Facebook la melodia Lorei, "Arde", alături de care a lăsat şi un mesaj. "Arde şi doare prea tare", a scris fostul soţ al Lorei în dreptul clipului postat pe contul de socializare.

Fanii şi-au dat seama că acesta suferă şi l-au îndemnat să mai dea o şansă căsniciei lor. "Păcat, dar asta e viaţa. Capul sus", "Nu mai înţeleg nimic. Dacă arde, de ce aţi divorţat?", "Mai încercaţi odată", a fost părerea fanilor.

Divorţul dintre Lora şi Dan Badea este unul amiabil, cei doi reuşind să discute şi să ajungă la un punct comun. Lucrurile sunt cu atât mai simple între ei cu cât nu există un copil pe a cărui custodie să existe divergenţe. Deşi şi-a dorit foarte mult să devină mama, Lora nu a avut încă parte de această bucurie.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
10:03