Dan Badea suferă după divorțul de Lora

Anca Bratu, 27 octombrie 2014, Ora 11:26

  • print
  • |
dan-badea-sufera-dupa-divortul-de-lora-44076-1.jpg

În urmă cu mai bine de o lună, Lora şi Dan Badea au pus capăt unei căsnicii ce a durat doi ani, fără ca vreunul dintre ei să îşi aducă acuze reciproce.

Se pare însă, că Dan Dădea este cel care suferă cel mai tare, de pe urma despărţirii. Dovada stă gestul făcut de acesta în urmă cu puţin timp. Dan Badea a dat share pe Facebook la melodia Lorei, "Arde", alături de care a lăsat şi un mesaj. "Arde şi doare prea tare", a scris fostul soţ al Lorei în dreptul clipului postat pe contul de socializare.

Fanii şi-au dat seama că acesta suferă şi l-au îndemnat să mai dea o şansă căsniciei lor. "Păcat, dar asta e viaţa. Capul sus", "Nu mai înţeleg nimic. Dacă arde, de ce aţi divorţat?", "Mai încercaţi odată", a fost părerea fanilor.

Divorţul dintre Lora şi Dan Badea este unul amiabil, cei doi reuşind să discute şi să ajungă la un punct comun. Lucrurile sunt cu atât mai simple între ei cu cât nu există un copil pe a cărui custodie să existe divergenţe. Deşi şi-a dorit foarte mult să devină mama, Lora nu a avut încă parte de această bucurie.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
12:26
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou