Dani Mocanu și-a spart mașina cu barosul! Este vorba despre un bolid de lux în valoare de 200.000 de euro

Anca Bratu, 5 decembrie 2022, Ora 12:35

  • print
  • |
dani-mocanu-i-a-spart-ma-ina-cu-barosul-este-vorba-despre-un-bolid-de-lux-in-valoare-de-200-000-de-euro-47072-1.jpg

Dani Mocanu a făcut ravagii aseară pe platforma Tik-Tok, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă. Manelistul a organizat o serie de live-uri, iar în urma unei provocări, cântărețul a fost obligat de adversar să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro. Iată cum arată acum autoturismul manelistului! 

Dani Mocanu arestat la domiciliu de 4 luni, motiv pentru care manelistul este, din ce în ce, mai activ pe rețelele de socializare. Cântărețul a organizat o serie de live-uri "pe provocări" cu George Pian, iar cel care primea cele mai puține puncte era obligat să facă o provocare. 

Astfel, seara trecută a organizat un live, mai exact un joc care îl obligă pe cel care pierde să ducă la bun sfârșit o provocare dată de adversar. Zis și făcut. Din păcate pentru manelist, acesta a pierdut meciul, așa că a fost obligat să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro. Provocarea nu a fost una oarecare, însă, manelistul a vrut să demonstreze că se ține de cuvânt.

Dani Mocanu a luat un ciocan și a început să lovească mașina în partea din spate. Nu a fost nevoie decât de două, trei lovituri pentru ca bolidul să fie avariat serios.

Recent, Dani Mocanu s-a filmat în timp ce se ruga, acasă, alături de copiii lui. Iar, în dreptul imaginilor, artistul a transmis și un mesaj, mai exact, le-a dezvăluit admiratorilor lui faptul că este decis să își schimbe viața. "Îmi voi schimba viața radical. Nu voi mai da curs discuțiilor și oamenilor fără niciun viitor! Voi sta lângă copiii mei, fiindcă nu merită să sufere din cauza lor", este mesajul pe care Dani Mocanu l-a transmis. 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:52
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou