Daniela Györfi „risipeşte” averea mamei sale

Anca Bratu, 1 decembrie 2014, Ora 19:12

  • print
  • |
daniela-gy-rfi-risipeste-averea-mamei-sale-44600-1.jpg

La mai bine de un an de când mama ei s-a stins din viaţă, Daniela Györfi a rămas fără unul din cele patru apartamente pe care i le-a lăsat moştenire Anica Diţa. O parte din bani i-a investit în reamenajarea casei ei.

Daniela Györfi a primit o moştenire frumoasă după moartea mamei sale, devenind proprietara a patru apartamente, a căror valoare se ridica la aproximativ 250.000 de euro. Recent însă, artista a decis că este momentul să facă o tranzacţie imobiliară şi a vândut unul din ele cu peste 50.000 de euro.

O parte din bani i-a investit în renovarea casei în care locuieşte cu iubitul ei, George Tal, şi cu fiica lor. "Da, este adevărat că Daniela a vândut una din case. Aşa am simţit noi, că e momentul acestei tranzacţii", a recunoscut Tal.

Celelalte apartamente, cu excepţia celui în care locuieşte artista, sunt închiriate la preţul pieţei, fiecare cu câte 300 de euro pe lună. Mama Danielei reuşise să cumpere aceste case după ce a vândut un teren de 3.000 de metri pătraţi, pe care i-l lăsase moştenire bunica artistei.

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
16:08
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou