Despărțire-șoc în showbiz! Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație

Florentina Șerbănescu, 28 martie 2023, Ora 15:32

  • print
  • |
despartire-oc-in-showbiz-dinu-i-deea-maxer-divorteaza-dupa-18-ani-de-relatie-47701-1.jpg

Astăzi, 28 martie, Deea și Dinu Maxer au anunțat prin intermediul unei postări în mediul online că s-au despărțit. Cei doi soți, care au împreună un băiețel și o fetiță, pun punct relației lor după 18 ani.

Dinu și Deea Maxer divorțează după 18 ani de relație. Artiștii au împreună doi copii, iar relația lor părea să fie foarte bună. Deea a postat astăzi un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat despărțirea de Dinu Maxer.

„Am decis sã ne încheiem căsătoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncă depusă cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta călătorie în care am fost pe rând, piloți! Multumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer", a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram. 

"Se adunaseră multe lucruri nespuse"

În septembrie 2022, Deea și Dinu Maxer au recunoscut că au avut parte de momente dificile în căsnicie și au luptat să își mențină relația de-a lungul anilor. Artistul a mărturisit că primii ani de căsnicie au fost mai dificili, mai ales după venirea pe lume a primului lor copil.

Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă", a declarat Dinu Maxer, pentru Click!. Deea și Dinu Maxer au împreună doi copii, un băiat și o fetiță, iar cel de-al doilea copil a venit pe lume mai mult la insistențele artistei, care și-a dorit să devină din nou mamă, în timp ce Dinu nu era tocmai de acord cu ideea. „Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei.

Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vrem să ne luăm o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm! Acum pot să spun că m-am reîndrăgostit de Deea, văd cu alți ochi mariajul nostru!", a mai declarat Dinu Maxer.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:10
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou