Best Dental

Diana Dumitrescu: Se simte în aer miros de libertate, parfum și sex

Mălina Andrei, 18 martie 2015, Ora 08:00

  • print
  • |
diana-dumitrescu-se-simte-in-aer-miros-de-libertate-parfum-si-sex-45995-1.jpg

Diana Dumitrescu își stârnește cititorii pe blog cu mărturisiri provocatoare, dar și cu o serie de fotografii și mai provocatoare. Artista a postat pe blogul personal un pictorial incendiar la care a adăugat o descriere pe măsură.

"Vineri seara se simte în aer miros de libertate, parfum și sex. Oamenii fac mai mult sex în weekend decât în timpul săptămânii. (...) E vineri... toc cui... mersul tău de felină îl va înnebuni, nici nu mai contează cu ce te îmbraci. (...) Vineri seara... la mine sau la tine?", scrie Diana Dumitrescu.

"Viata de "single", este mereu surprinzatoare. Nu de alta, dar mereu cunosti oameni noi, care pot fi la fel de surprinzatori.. sau nu. Cand suntem singure, ne dorim, ne place si vrem mereu sa cunoastem oameni noi. Fie femei, fie barbati. Ambele din acelasi motiv: sa ne schimbam viata, sa ii gasim un curs, sa-i dam un sens...sa o facem frumoasa si sa o traim din plin", a mai scris Diana Dumitrescu pe blog.

 

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
07:37