Doar concertele o mai scot din DEPRESIE!

Anca Bratu, 10 iunie 2014, Ora 11:06

  • print
  • |
doar-concertele-o-mai-scot-din-depresie-40895-1.jpg

Zâmbetul Antoniei abia că-i mai apare pe buze. Vedeta este surprinsă mai tot timpul abătută și îngândurată.

Italianul Vincenzo Castellano, fostul ei soț, a reușit să-i pună viața pe butuci. El refuză cu îndârjire să-i dea fetiţa, pe Maya (4 ani). Pe solistă o așteaptă două mari hopuri: procesul de divorţ şi cel de custodie a micuței Maya, pe care Vincenzo o ţine bine păzită în Italia şi nici că are de gând să o lase la Bucureşti.

Însă Antonia nu este singură în toată această poveste murdară. Un ajutor de nădejde a primit din partea tatălui adoptiv, Mihai Iacobescu. În ciuda zvonurilor carecirculă, conform cărora bărbatul ar fi aruncat-o pe solistă în stradă, în urmă cu şase ani, astăzi pare hotărât să-i fie sprijin.

Antonia mai zâmbește doar pe scenă, și asta doar de dragul fanilor ei

Procesul dintre Antonia şi soţul său, Vincenzo Castellano, pentru fetiţa pe care aceştia o au împreună s-ar putea muta în Italia, după ce, la termenul trecut, avocaţii italianului au susţinut că judecătorii români nu sunt competenţi să hotărască soarta micuţei, care ar avea numai cetăţenie italiană. În aceste condiţii, magistraţii vor decide astăzi dacă reţin dosarul pentru a-l judeca ori îl vor trimite autorităţilor din Peninsulă.

A sărit la bătaie în cluburile de noapte pentru soţul Vincenzo

Solista a trăit alături de soţul său o dragoste cu năbădăi, care s-a desfăşurat pe o perioadă de cinci ani. Potrivit unei persoane apropiate fostului cuplu, artista era pe cât de îndrăgostită, pe atât de geloasă pe orice femeie care se apropia prea mult de Vincenzo al ei: "În urmă cu câţiva ani, Antonia a bătut o fată, într-un club de noapte, întrucât i s-a părut că-i face ochi dulci lui Vincenzo. Era foarte geloasă şi agresivă cu toate femeile care îi dădeau târcoale soţului ei", a mărturisit pentru Libertatea sursa mai sus menţionată.

 

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
20:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou