Dragoş Bucur a renunţat la carne din cauza unei boli

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 09:41

  • print
  • |
dragos-bucur-a-renuntat-la-carne-din-cauza-unei-boli-43624-1.jpg

Faimosul actor se luptă de 12 ani cu diabetul, iar acum a decis să devină vegetarian.

"De câteva luni am renunţat la carne şi asta pare că mă ajută foarte mult, inclusiv în diabet. Dimineaţa îmi fac două pahare cu smoothie, în care pun banane, afine şi avocado, mănânc mult mai multe salate ca înainte şi încerc să iau cina mai devreme. În rest, sunt un maestru al omletei", a declarat Dragoş Bucur.

Dacă sănătatea îi dă de furcă, pe plan profesional toate îi merg din plin. Începând cu luna octombrie, actorul va prezenta la PRO TV emisiunea "Visuri la cheie", un format internaţional cu mare succes în America, iar două producţii care îl au cap de afiş vor apărea pe piaţă.

"În noiembrie va avea premiera la Budapesta un film în care joc alături de Isaach de Bankole, «The Mirage», iar în decembrie apare în cinema «Alt Love Building», unde joc alături de un mare actor englez", a mai declarat Dragoş Bucur.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:06
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou