Best Dental

Ducesa de Cambridge, vrea bonă

Ziarul Atac, 2 februarie 2015, Ora 03:28

  • print
  • |
ducesa-de-cambridge-vrea-bona-45412-1.jpg

Ducesa de Cambridge a decis să ceară ajutor. După o experiență extenuantă avută în primele săptămâni de la nașterea micuțului George, Kate și William au decis să apeleze la o bonă care să îi ajute cu bebelușul ce urmează să fie născut.

Kate Middleton va da naștere în luna aprilie celui de-al doilea moștenitor al tronului Marii Britanii. Deși acum are o bonă pentru micuțul George, în vârstă de 18 luni, la început cei doi au vrut să se comporte ca niște părinți obișnuiți și să aibă singuri grijă de micuț. Primele săptămâni au fost însă cumplite, așa că, de data aceasta, cei doi nu mai vor să repete experiența, mai ales că Kate a avut o sarcină nu tocmai ușoară.

Astfel, se pare că ducesa de Cambridge a apelat deja la serviciile unei agenții de bone specializate în clienți de vază. Astfel, doica va locui împreună cu tinerii părinți într-o anexă specială a reședinței lor.

 

EDITORIAL

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

„Hexi Pharma” nu e un caz ci un fenomen ce caracterizează România

Ce se întâmplă azi în România nu sunt accidente și nici întâmplări banale. Este efectul disoluției autorității publice, prin politizarea și, implicit, mediocrizarea profesională a administrației publice. O administrație infestată de sistemul clientelar, servil, controlată politic până la cel mai m ...

ziare

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
19:03