Ellie White, însărcinată pentru a doua oară

Anca Bratu, 10 noiembrie 2014, Ora 12:48

  • print
  • |
ellie-white-insarcinata-pentru-a-doua-oara-44260-1.jpg

Ellie White şi-a convins logodnicul să devină din nou părinţi. Artista este însărcinată în două luni şi o săptămână şi îşi doreşte tot un băieţel.
În urmă cu doar câteva luni, Ellie White se plângea că Doru Tincă nu vrea să-i mai facă un copil.

Artista povestea atunci că nu managerul ei nu este pregătit să devină din nou tătic. Totul s-a schimbat însă brusc în viaţa vedetei şi recent bruneta a făcut marele anunţ.

"Sunt însărcinată în două luni şi o săptămână. Pe la patru luni şi un pic o sa aflăm sexul copilului. Noi acum ne dorim tot băieţel, dar chiar dacă va fi fetiţă o vom iubi la fel de mult. Doru a fost surprins şi fericit în acelaşi timp. Îi tot spuneam că nu mă simt bine deloc şi că aş vrea să trec pe la farmacie. În seara în care mi-am luat testul de sarcină l-am rugat să-mi dea zece minute. M-a întrebat atunci cum sunt şi a trăit un amalgam de stări", a povestit Ellie White.

Doru Tincă a mărturisit că sarcina era inevitabilă, deoarece cei doi au o viaţă sexuală activă. Surprinsă de declaraţiile logodnicului, cântăreaţa a explicat că medicii i-au recomandat ca în această perioadă să stea cuminte. "Noi avem interdicţie în perioada asta. Nu facem sex, cel puţin pentru moment. Am greţuri", a adăugat bruneta.

Cântăreaţa a povestit adevărul despre relaţia ei cu Doru Tincă şi a pus punct specualţiilor potrivit cărora tensiunile din cuplu de anul trecut ar fi fost create doar pentru a mai apărea în presă. "Noi am avut probleme din a doua zi de când ne-am cunoscut. Prima ceartă mai serioasă am avut-o în primele două luni. El a venit la mine, la Timişora. Am început să vorbim, discuţia a degenerat şi a pornit scandalul. Eu am urcat în maşină, el a urcat pe capotă, iar eu am dat în spate. Şi uite aşa am ajuns la şapte ani", a mai spus Ellie White la Click!. Artista mai are un băieţel. Mihăiţă va împlini curând doi ani.

 

 

 

EDITORIAL

Afacerea „incineratorul”

Afacerea „incineratorul”

  Afacerea „incineratorul” este o poveste urâtă, în spatele căreia se află interese mari, oameni im­portanți și, mai ales, bani. Mulți bani, pe care personaje lipsite de scrupule vor să-i facă pe sănătatea și chiar viața giur­giuvenilor. Noi am plecat pe firul ei, plecând de la prima locație &ici ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
17:24
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou