Familia Reghecampf s-a mutat în Paradis

Anca Bratu, 9 iunie 2014, Ora 00:00

  • print
  • |
familia-reghecampf-s-a-mutat-in-paradis-40859-1.jpg

8 milioane de dolari pentru doi ani, casă de lux şi limuzină la dispoziţie. Asta i-au oferit șefii lui Al-Hilal lui Laurenţiu Reghecampf pentru a-l aduce la Riad. Fostul antrenor al Stelei nu putea refuza, iar acum se bucură din plin alături de soţia Anamaria şi de copii de condiţiile de cinci stele care i s-au oferit.

Reghecampf a lăsat Steaua după ce a câştigat două titluri în Liga 1. A ales să pornească într-o aventură în lumea arabă, iar la Riad a aterizat într-un colţ de Rai. Laurenţiu şi Anamaria au la dispoziţie tot ce îşi doresc, şefii lui Al-Hilal oferindu-le totul pe tavă.

Cei doi soți au tot ce și-ar putea dori în noua lor casă: camere spaţioase cu mobilier luxos, gradină enormă cu flori şi palmieri, piscină şi jacuzzi. Casa se află aproape şi de şcoala americană, unde puştiul familiei va studia din toamnă. Până să se apuce de învâţat, Bebeto şi cele două fete ale soţilor Reghecampf, Sara şi Rebecca, se distrează în Dubai, oraş aflat la o oră cu avionul de noua reşedinţă a familiei tehnicianului de la Al-Hilal.

Nu doar Laurenţiu Reghecampf a fost primit cu braţele deschise la Riad. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu soţia lui, Anamaria.

Sexy-impresara a renunţat la hainele provocatoare şi s-a adaptat deja la stilul de viaţă şi portul tradiţional al noii sale ţări de „adopţie". Prodanca nu are nicio problemă în a purta haine care-i ascund în mare parte corpul şi chiar şi-a achiziţionat câteva costume tradiţionale.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
18:32
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou