Fetiţa crescută de Luminiţa Anghel, vândută unei familii din America?

Anca Bratu, 8 decembrie 2014, Ora 11:50

  • print
  • |
fetita-crescuta-de-luminita-anghel-vanduta-unei-familii-din-america-44725-1.jpg

Angelica Constantin, mama biologică a fetiţei crescute de Luminiţa Anghel, este acuzată că a vândut-o pe Măriuca unei familii din Statele Unite.

Ana Vasile, o femeia căreia Angelica Cosntantin i-a cerut bani şi haine pentru băieţelul ei, Jenel, a declarat la Acces Direct că aceasta a luat bani de la o familie de români din Statele Unite pentru a le-o da spre adopţie.

Luminiţa Anghel riscă să rămână fără Măriuca, fetiţa pe care a salvat-o dintr-un centru de plasament şi pe care a crescut-o până acum, deoarece cea care a adus-o pe lume a tranzacţionat-o ca la piaţă, în faţa unui salon de înfrumuseţare.

"Mi-a zis că fetiţa e promisă unei familii din America. Doamna care urmează să ia copila a fost în salon şi apoi a stat de vorbă cu ea în faţa clădirii. N-o ştia până atunci, a cunoscut-o pe stradă, în faţa salonului, când era cu băiatul la cerşit. I-a spus că mai are o fetiţă, dar că e dată la orfelinat. Iar doamna s-a oferit pe loc să-i ia fetiţa", a declarat Ana Vasile.

Trăia cu Măriuca printre gunoaie

O echipă de jurnalişti ai Antenei 1 a vizitat fosta locuinţă a Angelicăi Constantin, dintr-un ghetou din cartierul 23 August şi a fost îngrozită de condiţiile mizerabile găsite acolo. Igrasie, gunoaie, frig şi un miros pestilenţial. Acolo şi-a crescut Angelica fetiţa până când a hotărât s-o dea la centrul de plasament. Vecinii s-au aliat împotriva femeii şi o acuză de rele tratamente la adresa Măriucăi. "Se purta foare urât cu ea şi o bătea. O închidea în casă, iar ea se ducea la cerşit, apoi o trimitea la mine să deschidă frigiderul că ea nu avea ce să-i dea să mănânce", a afirmat una dintre locatarele ghetoului.

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
22:30
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou