Fiica baronului Mircea Cozma a spart casa unui bărbat însurat

Anca Bratu, 14 iulie 2014, Ora 11:15

  • print
  • |
fiica-baronului-mircea-cozma-a-spart-casa-unui-barbat-insurat-41759-1.jpg

Fiica baronului PSD de Prahova Mircea Cosma trăieşte o adevărată telenovelă. S-a îndrăgostit de un bărbat însurat şi nimic nu a mai stat în calea iubirii sale. Nici măcar nevasta pilotului pe care-l iubea şi care a divorţat pentru ea.

Dragostea bate filmul, iar Andreea, fiica baronului PSD de Prahova Mircea Cosma, a înţeles asta din propria experienţă de viaţă. În urmă cu un an şi ceva, Andreea, care este de profesie notar public, a început o relaţie cu un pilot, căruia colegii îi spun Salam. Andreea nu s-a putut bucura, însă, în voie de această poveste de amor dintr-un motiv greu de ignorat: iubitul ei era însurat. Cu toate acestea, fiica baronului Mircea Cosma nu a renunţat la această relaţie adulteră, ba chiar şi-a pus ambiţia de a-l păstra numai pentru ea pe bărbatul iubit. Femeie ambiţioasă şi cu şarm, Andreei Cosma nu i-a fost greu să-şi atingă scopul, chiar dacă rivala ei nu era nici ea o femeie de duzină.

Mai precis, soţia iubitului său era stewardesă. Femeia nu i-a putut sta, însă, în cale Andreei. Drept dovadă, că soţul ei şi-a pierdut capul după fiica lui Mircea Cosma. De aici şi până la divorţ nu a mai fost decât un singur pas. Când şi-a dat seama că nu poate face faţă şi căsniciei, şi amantei, pilotul a decis să-şi regleze conturile cu nevasta. Cei doi au divorţat, Andreea reuşind să-şi câştige exclusivitatea în viaţă sentimentală a pilotului.

Tânăra nu este nici ea străină de instituţia căsniciei. Fiica baronului PSD de Prahova a fost măritată la rândul ei cu Rami Saad, un cetăţean de origine libaneză. Nunta lor a avut loc în 2008, în Beirut (Liban), iar mireasa a purtat o rochie în valoare de 22.000 de dolari, plină de cristale Swarovski. Fastuosul eveniment ar fi costat 250.000 de dolari şi ar fi fost fără dar. Mariajul lor, însă, nu a funcţionat, astfel că între timp s-au separat.

Tatăl ei, trimis în judecată pentru fapte de corupţie

Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, este un personaj controversat. Aceeaşi reputaţie îndoielnică o are şi fiul său, deputatul Vlad Cosma. În luna mai, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată a lui Mircea şi Vlad Cosma, dar şi a altor doi inculpaţi pentru infracţiuni de corupţie. Cosma junior şi tatăl său ar fi câştigat bani negri din trucarea unor licitaţii cu bani publici de la Consiliul Judeţean Prahova.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
23:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou