Fiica lui Mădălin Voicu va prezenta o emisiune tv

Anca Bratu, 29 septembrie 2014, Ora 09:57

  • print
  • |
fiica-lui-madalin-voicu-va-prezenta-o-emisiune-tv-43628-1.jpg

Ioana, fiica parlamentarului Mădălin Voicu, este nu doar o tânără foarte frumoasă, ci şi foarte talentată. Fata, fostă prezentatroare la postul MTV, a primit un job asemănător la postul public de televiziune.

Mădălin Voicu trebuie să fie tare mândru de fiica lui, Ioana. Tânăra este superbă, însă reuşeşte să îşi construiască şi o carieră frumoasă, în domeniul pe care îl iubeşte atât de mult, televiziunea. După ce ani de zile a fost VJ la MTV, Ioana a primit un job la postul public, unde va prezenta alături de alte trei colege de breaslă o emisiune de divertisment.

Alături de Sonia Argint-Ionescu, Nuami Dinescu şi Florina Ghenescu, Ioana va fi gazda show-ului "Se zice că...", care va fi difuzat la TVR 1, începând din 6 octombrie.

Ioana Voicu este mezina grupului, dar, la cei 26 de ani ai săi, a confirmat că este o artistă talentată, precum şi o prezenţă foarte plăcută în faţa camerelor de luat vederi.

A studiat vioara de la vârsta de 5 ani, sub directa îndrumare a bunicului ei, violonistul Ion Voicu, repertoriul ei cuprinzând acum lucrări de Vivaldi, Leclair, Bach, Hayden, Mozart, Bruch, Wieniawsky, Messenet, Sarasate, Paganini, Kraisler, Lalo, Enescu etc.

"Se zice că am intrat în televiziune pentru că sunt fiica tatălui meu. Sunt. Dar ucenicia mi-am început-o în 2008, la MTV, iar de atunci am absolvit Facultatea de Jurnalism şi un master în jurnalism de radio şi televiziune", mărturiseşte Ioana.

 

 

EDITORIAL

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta

Atac la prostie si incompetenta De ce acest titlu de ziar, care, la o apreciere superficială, ar putea lăsa impresia că încalcă deontologia profesională. Deontologia jurnalistică. Nu ai voie să ataci persoane. Nimic  însă mai fals. Dimpotrivă! Publicaţia  relanseze presa adevărată, presa de informaţie şi atitudine, p ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Ziarulatac.ro

A.B.A. ACCOUNTING
00:13
BREAKING NEWS:

„Atac la persoană” atacă din nou